Mevzu Esvapları

Yazar:
Cankiler!!


Mevzu, genel itibariyle kendimiz için birşeyler ifade eden durumlara verilen addır. Yani, kavga etmeyi sevene kavga, maç izlemeyi sevene  maç, çapkınlık sevene de çapkınlık mevzu olarak ifade edilir.

Asıl burada değineceğim şey dostlarım, mevzu giyisileri. Genel itibariyle eğer  ki çok hardcore geliri olan bir familya mensubu değilseniz, donlarınızın %75 i mesela pazardan alınmış ve uzun süre giyilmiş donlardır. İşte mevzu esvabı, o geriye kalan %25dir..

Bana kimse, ben çamaşırlarıma giyisilerim çok önem veririm hep ütülüdür geyiği yapılmasın. Hepimiz  hafta sonu yaklaştıkça o sona kalan klas boxer ın giyilmediğini, genel itibariyle hep son atar olarak bırakıldığını biliyoruz. Şimdi, bu ne abazanlık ne de sapıklık durumu. Metalci dostlarım bilir. En klas, en sevdiğimiz grup tişörtümüzü akşam dorock a giderken giymek üzere bekletmez miyiz? Üzerimize en iyi oturan şortumuz halısahada sağlı sollu akarkana testislerimizi sarmalamaz mı? Tabiyki de sarmalar. Kadın kısmının biz erkekler tarafından eleştirilen kıyafet - giyisi takıntısından  hiçbir farkı yoktur.

Hiçbirimiz mevlana değiliz. Esvabın içindeki insani insanın içindeki esvap ne kadar görselde olsa, siz hiç şortla namaz kıldıran imam, gore-texl montla adam kurtaran cankurtaran gördünüz mü? Ya da bir pazarcı don satarken kafaya taktığı o donla çok mu mutlu?. Hayır tabiki de değil. Normal adam kafada donla mutlu olur mu?


Size mevzu sahibi insan tavsiyesi olarak , her an dolapta bir adet klas don barındırmanızı öneririm...


Özetle;


Her mevzu, kendi giyisisini mevzu sahibinin üstünde barındırır...
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa