108 Yaşında Tahliye!!

Yazar:

Hapisten 108 yaşında çıktı!

Hindistan’ın kuzeyinde bulunan Uttar Pradesh bölgesinde bir mahkûm 108 yaşında tahliye edilerek hapisten çıkan en yaşlı mahkum oldu.


Hapisten 108 yaşında çıktı!


Mahkûmu hapishaneden yakınları kucaklayarak çıkardı.
DIŞ HABERLER
1987’de Hindu tapınağının baş rahibi olmak için akrabalarıyla birlikte dört rakibini öldürmek suçundan 2009’da müebbet hapse mahkûm edilen Hindu rahip Brij Bihari Pandey’in, hastalıklarına bağlı olarak sık sık hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Hapishane yetkilileri, rahibin özel bakıma muhtaç olduğu gerekçesiyle salındığını açıkladı.



Sevgili dostlar, cangolar;


şimdik bu haberi sabah uyumadığım bir gecenin sabahında okudum. dehşete zerkoldum canlarım. lan 87 de 4 adet rahibi öldürmekten 2009 da müebbete mahkum edilmek nedir? arada var 25 sene sen manyakmısın? onuda geçtim, sen 1987 de düz hesaba göre 84 yaşındasın (sanki başka hesap yapsam daha 17 ). Sen 84 yaşında nasıl 4 adamı öldürdün.  onuda geçtim zaten normal şartlarda 84 dediğin uzatmalar demek. neyin peşindeydin? Peki akrabalar? adam 108 yaşında o adam öyle moloz gibi taşınırmı? ve neden seviniyonuz? ne gibi bir yokluğunuzu giderecek o dede. lan dedem olsa dede der o adama. 




Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa